Home » Vakantiepark met zwemparadijs

✓ Spectaculaire faciliteiten

✓ Schitterende omgeving

✓ Bijzondere flora en fauna

Vakantiepark met zwemparadijs

Bij het uitzoeken van een vakantiebestemming is het natuurlijk fijn als u een vakantiepark met zwemparadijs tegenkomt. Voor veel campinggasten is een mooi zwembad namelijk erg belangrijk. Is dit voor u ook het geval? Dan is Linberg Park een goede keuze. Onze camping is namelijk een van de beste vakantieparken met een zwemparadijs van Zuid-Nederland.

Linberg Park: vakantiepark met een fantastisch zwemparadijs

Het zwemparadijs van Linberg Park heeft de naam Splash Lagoon gekregen. Het zwembad doet zijn naam eer aan: het is een ware lagune. Het is een heerlijke plek om te zonnen en ontspannen baantjes te trekken. Kinderen vermaken zich opperbest in de schitterende waterspeeltuin. De Splash Lagoon is letterlijk en figuurlijk het middelpunt van Linberg Park.

Heerlijke plek om te relaxen

Dé plek om te relaxen op het vakantiepark is ons zwemparadijs. Ook daarom is Linberg Park een van de beste vakantieparken met een zwemparadijs in Nederland. Zelfs wanneer u niet zo van zwemmen houdt, is dit een heerlijke plek om een middag te vertoeven. Lees ontspannen een boekje langs de waterkant of drink een verfrissend drankje in de Tiki Bar. Geen zin om te koken na een relaxdagje? Doe voor het eten ook lekker makkelijk en haal een frietje met een snack bij de snackbar op het vakantiepark, die u vlakbij het zwemparadijs vindt. 

Te koud om te zwemmen?

Op niet alle parken met zwemparadijs in Nederland is er een alternatief voor wanneer het regent. Linberg Park biedt daarentegen meer dan voldoende alternatieven. Kinderen kunnen klimmen en klauteren in Kids Wonderland, terwijl u een spelletje biljart speelt in het Plaza Café. Zo vermaakt u zich altijd opperbest! Kortom, Linberg Park is een van de meest complete vakantieparken met een zwemparadijs in Nederland. Wilt u hier ook een fijne vakantie beleven? Bel: 0161 411516.

Nog vragen? Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Jaarplaats

Boek nu voor 2019 en u ontvangt een leuke vroegboekkorting en gratis toegang Kids Wonderland!

Vakantie

Boek nu voor 2019 en u ontvangt een leuke vroegboekkorting en gratis toegang Kids Wonderland!

Kids Wonderland

Boek nu voor 2019 en u ontvangt een leuke vroegboekkorting en gratis toegang Kids Wonderland!