Home » Park Informatie

Park Informatie

Linberg Park, gelegen in het pittoreske dorpje Molenschot is al sinds 1972

Met spectaculaire faciliteiten zoals een zwembad met waterslides, stroomversnelling, waterspeeltuin en de Tiki bar maar ook Kids Wonderland, een indoor thema park met diverse coole attracties zijn wij een toonaangevend recreatiepark.

Onder andere bieden wij zeer luxe verhuurchalets aan waar alles wat u nodig heeft aanwezig is zodat u direct van uw vakantie kunt genieten. Lees verder op onze vernieuwde website om alles te weten te komen over ons unieke park.

Het recreatieterrein van Linberg Park is voorzien van luxe faciliteiten om de parkbezoekers te voorzien in alle behoeften. Naast het grote zwembad, met diverse glijbanen en een complete waterbuitenspeeltuin is het kindvriendelijke park ook voorzien van; een kunstgras voetbalveld, grote speeltuin en diverse kleine speeltuinen.

Aangrenzend op het terrein van Linberg Park ligt Kids Wonderland. Dit is een gigantische in-en outdoor kinderspeeltuin van meer dan 5000m₂ Of u op zoek bent naar een wandelvakantie of fietsvakantie in een prachtige bosrijke omgeving, of wilt genieten van top faciliteiten op een kindvriendelijk vakantiepark: Linberg Park heeft het!