Home » Leuke camping voor kinderen

✓ Spectaculaire faciliteiten

✓ Schitterende omgeving

✓ Bijzondere flora en fauna

Leuke camping voor kinderen

Linberg Park is een leuke camping voor kinderen. Het vakantiepark kan zich dan ook een echte familiecamping noemen. Voor kinderen van alle leeftijden is er op Linberg Park altijd iets te doen. De kleintjes kunnen zich vermaken in de Kids Club, terwijl de wat oudere kinderen zich vermaken in het zwemparadijs of bijkletsen bij de gezellige chillplek voor jongeren vanaf 15 jaar.

Van alles te doen op deze leuke camping voor kinderen

Linberg Park is een echte kindercamping, waar veel georganiseerd wordt voor kinderen. Ook kunnen kinderen hun eigen gang gaan. Vlakbij het grote zwemparadijs vindt u Kids Wonderland, waar kinderen kunnen klimmen en klauteren in de vele speeltoestellen. De kinderen hebben de dag van hun leven, dan heeft u dat toch ook?

Oefenterrein voor Messi in spé

Veel kinderen doen niets liever dan voetballen op straat. Vaak dromen zij van een voetbalcarrière bij grote clubs als FC Barcelona of  Manchester United. Tijdens hun vakantie op Linberg Park kunnen deze kinderen alvast oefenen op een van de voetbalvelden op deze leuke camping voor kinderen. Kom een balletje trappen op Linberg Park!

Linberg Park, een prachtig park voor een fijne vakantie

Zoals u leest is Linberg Park dé plek voor een prettige vakantie. Hier heeft u een fantastische tijd. Zwemmen, fietsen, wandelen, voetballen, tennissen en dansen, op Linberg Park kan het allemaal. Dat wilt u toch ook? Boek nu uw vakantie en geniet binnenkort van een fijne tijd op Linberg Park! Voor meer informatie belt u 0161 411516.

Nog vragen? Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Jaarplaats

Boek nu voor 2019 en u ontvangt een leuke vroegboekkorting en gratis toegang Kids Wonderland!

Vakantie

Boek nu voor 2019 en u ontvangt een leuke vroegboekkorting en gratis toegang Kids Wonderland!

Kids Wonderland

Boek nu voor 2019 en u ontvangt een leuke vroegboekkorting en gratis toegang Kids Wonderland!