Home » Kindercamping Brabant

✓ Spectaculaire faciliteiten

✓ Schitterende omgeving

✓ Bijzondere flora en fauna

Kindercamping Brabant

Linberg Park is een kindercamping in Brabant en wij zijn van mening dat een kindercamping veel meer hoort te bieden dan alleen een zwembad en met een glijbaan! Wij vinden het erg belangrijk dat de kinderen de vakantie van hun leven hebben, maar dat de volwassenen het natuurlijk ook naar hun zin hebben!

De meest veelzijdige kindercamping in Brabant

Wat kunt u zoal verwachten als u op vakantie bent op onze kindercamping in Brabant? We zullen eens een paar opties noemen. Ons park heeft een cafetaria, een gezellige chillplek voor de jeugd vanaf 15 jaar, diverse zwembaden, een (overdekte) tennisbaan, voetbalvelden, een knutselplek en nog veel meer. Iedereen uit uw familie vindt wel een activiteit die hij of zij leuk vindt om te doen tijdens de vakantie. Niemand hoeft zich bij ons te vervelen. Ook de centrale ligging in Noord-Brabant maakt onze camping een ideale familiecamping in Nederland. De Efteling, de Beekse Bergen, het centrum van Breda en Tilburg, alles is gelegen op korte afstand van Recreatie Centrum Linberg Park te Molenschot.

Alles op een rijtje

Kijk eens onder het kopje ‘Faciliteiten’ waarom wij onszelf dé kindercamping van Brabant mogen noemen. Hier kunt u precies zien welke faciliteiten wij aanbieden. U bent van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. U vindt een duidelijke routebeschrijving op deze website. Indien u vragen hebt, kunt u het contactformulier op deze website gebruiken of bellen naar (0161) 411516.

Nog vragen? Neem contact met ons op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Jaarplaats

Boek nu voor 2019 en u ontvangt een leuke vroegboekkorting en gratis toegang Kids Wonderland!

Vakantie

Boek nu voor 2019 en u ontvangt een leuke vroegboekkorting en gratis toegang Kids Wonderland!

Kids Wonderland

Boek nu voor 2019 en u ontvangt een leuke vroegboekkorting en gratis toegang Kids Wonderland!