Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Kamperen

Recreatiecentrum Linberg Park, het ideale vakantiepark in midden Brabant

Je rijdt het Linberg Park op: een vriendelijke en behulpzame medewerkster zorgt ervoor dat je je plaats snel gevonden hebt. Je rijdt naar een goed onderhouden, groene plek waar je snel de koffers uitpakt en de drankjes koel zet. De kinderen zijn ondertussen niet meer te houden: wat een speelparadijs! Ze gaan samen op onderzoek uit waar ze de komende dagen als eerste naar toe willen: wordt het Kids Wonderland, Splash Lagoon of misschien één van de vele sportvelden en speeltuintjes?  In ieder geval genoeg ontspanning en plezier voor de komende tijd. Met een gerust hart zak je onderuit in je stoel, sluit je je ogen en geniet van de zon en de gezellige sfeer van de camping. De vakantie kan beginnen!

Bovenstaand zegt genoeg: bij Linberg Park is het thuiskomen. Een goed onderhouden gezellige camping, waar jong en oud kan ontspannen en plezier hebben. Als familiebedrijf weten wij natuurlijk als geen ander waar onze gasten behoefte aan hebben: een gezellige en vertrouwde plek om bij elkaar te zijn. Bij Linberg Park weet je waar je aan toe bent en kun je optimaal genieten van de tijd met familie en vrienden!

Camping Linberg Park

Camping Linberg Park is een levendig plekje gelegen aan een bosrijk gebied in Noord-Brabant. Met 26 toeristische plaatsen van circa 90m2 met ieder elektra aansluiting met 10 ampère, wateraansluiting en centrale antenne. Ben je in het bezit van een toercaravan, vouwwagen of tent dan ben je uiteraard ook van harte welkom op Linberg Park. Naast kampeerplaatsen zijn er ook 25 verhuuraccommodaties aanwezig. De auto’s zijn te parkeren op de gezamenlijke parkeerplaats gelegen op het Berry Veld. Op het Berry veld bevindt zich tevens het nieuwe sanitair gebouw. Hierin zijn er toiletten, douches en wastafels aanwezig.

Animatie en activiteiten

In de ochtend zijn er lekkere verse broodjes te halen bij de supermarkt op het park. Voor een frisse duik is er uiteraard het zwembad en voor wat meer actie ga je van de verschillende glijbanen. Voor de stevige trek na het zwemmen is er de mogelijkheid om een lekker frietje te halen bij de Tikibar gelegen op het Plaza plein.

Gedurende het recreatie hoogseizoen is er zes dagen per week een animatieprogramma. Dit programma wordt verzorgd door de Eendenclub, een van de leukste recreatieteams in Nederland. Naast het animatieprogramma is er ook een recreatieprogramma. Hier wordt o.a. een zeskamp, spooktocht en zwemvierdaagse. Op zaterdagavond zijn er vaak live muziek avonden. Daarnaast organiseert Molenschot ook een kermis in juli en hele gezellige braderieën.

Kids Wonderland

Kids Wonderland, een in- en outdoor speelpark met stoere piraten, een onderwaterwereld en dichtbegroeide jungle. Laat je meevoeren in onze wonderlijke avonturenwereld. Linny en Berry leiden je rond in hun wereld waar je van alles kunt beleven. Maak een ritje in je eigen onderzeeër in de Bubbelbaan of ga lekker hoog en droog in de wensboom. Wanneer je verblijf op Linkberg Park hebt geboekt ontvang je automatisch 50% korting op het entreeticket naar Kids Wonderland.

Bekijk de tarieven