Globus (nieuw)!

Verkoopprijs: €27.950,- 

De Globus stacaravan staat op de ingerichte plaats C1 van recreatiecentrum Linberg Park. De nieuwe stacaravan is voorzien van alle gewenste faciliteiten en biedt een zeer goed comfort. De Globus stacaravan is geschikt voor 4 personen en beschikt over twee slaapkamers, badkamer en een apart toilet.

De ruime woonkamer van de Globus stacaravan is onderverdeeld in een zit-en eetgedeelte. In de stacaravan is in elke ruimte voldoende leef-en kastruimte aanwezig. Dit zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie. In de onderstaande kopjes leest u meer over de desbetreffende ruimtes in de Globus stacaravan op Linberg Park.

De Globus stacaravan is voorzien van een luxe pakket, de chalet is daarmee voorzien van een aantal functionele verbeteringen zoals; dubbelglas, dubbele isolatie, regengoten en verwarming incl. plintverwarming in de slaapkamers. Maar denk bij het Globus luxe pakket ook aan een een luxere inrichting waaronder; gordijnen, afzuigkap, geïntegreerde magnetron en koel-vriescombinatie.

Woonkamer

In de Globus stacaravan zit een grote woonkamer die voldoende ruimte biedt aan de gebruikers en eventuele gasten. De woonkamer is voorzien van een eetgedeelte, ingericht met 4 eetkamer stoelen. Het zitgedeelte van de Globus stacaravan is voorzien van een royale hoekbank. Er is een mogelijk om hier eventueel een klein tafeltje bij te plaatsen. Het zitgedeelte is verder voorzien van diverse opbergmogelijkheden, verwarming en voldoende plaats om een tv te plaatsen.

Vanuit het zit gedeelte kijkt men uit op de ruime open keuken. De keuken is voorzien van voldoende opbergmogelijkheden voor borden, pannen en bestek. Er is een wasbak en 4-pits gasfornuis aanwezig in de keuken. Ook is de keuken voorzien van een afzuigkap en een koelkast.

Slaapkamers

De Globus stacaravan beschikt over 2 tweepersoonsslaapkamers. De masterbedroom is voorzien een tweepersoonsbed, in de slaapkamer is voldoende opbergruimte aanwezig. Aan de zijkant van de slaapkamer is een grote inbouwkast aanwezig waar alle kleding netjes kan worden opgeborgen. Naast het bed staan ook twee nachtkastjes voor het opbergen van kleine attributen. Er is ook de mogelijkheid om de ruimte voorzien van frisse lucht en daglicht middels het grote slaapkamerraam. Vanuit de masterbedroom is een doorgang naar de keuken en woonkamer, middels een andere deur is er ook een rechtstreekse toegang tot de badkamer.

De tweede slaapkamer in de Globus stacaravan is voorzien van 2 eenpersoonsbedden. De bedden zijn los van elkaar ingebouwd en worden gescheiden door een gangpad. Aan het einde van het gangpad is een hoge kast die voldoende opbergruimte biedt. Boven het voeteinde van het bed hangen ook nog kasten voor meer opbergruimte. In de slaapkamer zijn ook twee ramen aanwezig.

Badkamer en toilet

Het apart toilet van de Globus stacaravan is bereikbaar vanuit de woonkamer/keuken en alle andere kamers. De toiletruimte is voorzien van een raam.

De badkamer is voorzien een wasbak en ruime luxe douche. In de badkamer is voldoende kastruimte aanwezig om alle gewenste spullen op te bergen. Denk daarbij aan een ruime handdoekenkast en kastruimte onder en boven de wasbak. De ruimte in de Globus badkamer is effectief ingedeeld, waardoor ruime bewegingsvrijheid overblijft om na het douche gemakkelijk af te drogen.