Home » Faciliteiten

Faciliteiten

Midden in het hart van Linberg Park is er het Plaza. Rond dit gezellige plein bevinden zich de meeste faciliteiten. In onze campingwinkel wordt gezorgd voor vers brood en dit is tevens de plek voor alle dagelijkse boodschappen. In het Eetcafé is er de mogelijkheid om even lekker bij te kletsen of speel een potje biljart met de andere gasten. Of ga langs bij de snackbar voor een frietje met een snack uit het ruime assortiment.

Voor een frisse duik verwijzen we je graag naar ons uitgebreide zwemparadijs. Maar lekker ontspannen bijkleuren is eveneens mogelijk.

Voor kinderen t/m ongeveer 12 jaar is er de Kids Club van Linberg Park. Hier kunnen de kinderen creatief bezig zijn met knutselen, tekenen en wellicht wel vrienden maken voor het leven! Bovendien is de ingang van Kids Wonderland hier te vinden.

Bij de ingang van ons recreatiepark zijn de sanitaire voorzieningen te vinden. Hieronder vallen de douches, toiletten en de wasserette.

Let op: buiten het hoogseizoen (juli en augustus) kunnen alle faciliteiten beperkte openingstijden hebben afhankelijk van de weersomstandigheden en drukte/bezetting. Neem contact op met de camping voor meer informatie over de openingstijden tijdens uw verblijf.

Alle faciliteiten van Capfun Linberg Park op een rijtje:

 • Receptie
 • Wasserette
 • Eetcafé
 • Snackbar
 • Supermarkt
 • Kids Club
 • Speeltuintjes
 • Mini voetbalveldjes
 • Splash Lagoon (zwembad)
 • Kids Wonderland
 • Tiki Bar (buitenbar)
 • Wifi
 • Eigen infokanaal

Eet café

Het hart van Capfun Linberg Park is het Eetcafé. Bij het Eet Café is er altijd wel iemand te vinden waardoor het altijd een gezellige boel is. In het Café kan je op TV schermen sportwedstrijden live volgen en je kan er ook zelf verschillende spellen spelen. Er is bijvoorbeeld een biljart en er hangen dartborden.

Er is ook een gezellig terras waar je lekker kunt zitten met een hapje en een drankje. 

Wanneer je goed om je heen kijkt, zie je een scheidingswand. Deze wand is de doorgang naar de Linberg Park zaal.

Deze zaal zal in het seizoen gebruikt gaan worden voor Capfun familie-evenementen. Ook zal deze zaal gebruikt worden voor activiteiten van de Kids Club zodat er voor alle kinderen voldoende plaats is en er bijvoorbeeld volop gedanst kan worden.

 

Supermarkt

 

In de supermarkt van Capfun Linberg Park wordt er vers brood gebakken. Neem wat lekkere warme broodjes, croissants of gebak mee voor de hele familie! Sinds kort verkopen wij hier ook vers geperste jus d’orange!

Voor alle dagelijkse boodschappen verwijzen we dan ook iedereen graag naar de campingwinkel.

Zwembad

LET OP! Het zwembad is alleen toegankelijk voor parkgasten!

Het complete zwemparadijs van Capfun Linberg Park bestaat niet  alleen uit een zwembad. Er is ook een compleet waterspeelpark! Dat betekent een totaalpakket van twee grote baden, een wildwaterbaan, kleutergedeelte en een afgesloten ondiep peuterbassin. De zwembaden worden verwarmd wat zorgt voor een aangename temperatuur.

Wanneer je even genoeg zon hebt gehad kan er heerlijk vertoeft worden bij het gedeeltelijk overdekte terras. Geniet hier van een lekker bakje koffie of een heerlijk verkoelend drankje.

Mocht je grotere trek krijgen dan is er een cafetaria vlakbij op het Plaza voor een frietje of ander lekkers.