Home » Faciliteiten

Faciliteiten

Vanaf 16 september 2020 zijn onze faciliteiten gesloten m.u.v. Kids Wonderland. Kids Wonderland is geopend van woensdag t/m zondag van 10:00 tot 19:00 uur. 

Midden in het hart van Linberg Park is er het Plaza. Rond dit gezellige plein bevinden zich de meeste faciliteiten. In onze campingwinkel wordt elke dag gezorgd voor vers brood en dit is tevens de plek voor alle dagelijkse boodschappen. In het Plaza Café is er de mogelijkheid om even lekker bij te kletsen of speel een potje biljart met de andere gasten. Of ga langs bij de snackbar voor een frietje met een snack uit het ruime assortiment.

Voor een frisse duik verwijzen we je graag naar ons uitgebreide zwemparadijs. Maar lekker ontspannen bijkleuren is eveneens mogelijk.

Voor kinderen t/m ongeveer 12 jaar is er de Kids Club van Linberg Park. Hier kunnen de kinderen creatief bezig zijn met knutselen, tekenen en wellicht wel vrienden maken voor het leven! Bovendien is de ingang van Kids Wonderland hier te vinden.

Bij de ingang van ons recreatiepark zijn de sanitaire voorzieningen te vinden. Hieronder vallen de douches, toilette en wasserette.

Alle faciliteiten van Capfun Linberg Park op een rijtje:

 • Receptie
 • Wasserette
 • Plaza Café
 • Snackbar
 • Campingwinkel
 • Kids Club
 • Speeltuintjes
 • Mini voetbalveldjes
 • Splash Lagoon (zwembad)
 • Kids Wonderland
 • Tiki Bar (buitenbar)
 • Wifi
 • Eigen infokanaal

Plaza café

Het hart van Capfun Linberg Park is het Plaza Café. Bij het Plaza café is er altijd wel iemand te vinden waardoor het altijd een gezellige boel is. Om het nog extra gezellig te maken is het café volledig uitgerust met de benodigdheden op het gebied van licht en geluid. Dat komt natuurlijk goed van pas tijdens onze live muziekavonden tijdens het vakantieseizoen in april tot en met september. Tijdens deze avonden komen er optredens van onder andere show orkesten, bands en zanger(essen). Kom ook laten zien wat jij in huis hebt tijdens onze playbackshows en talentenjachten. Misschien winnen jullie met een moeder-dochter optreden, of wordt het een goocheltruc met opa? We garanderen in ieder geval een gezellige avond!

Voor alle sportfanaten onder ons hebben we een tv-scherm voor alle belangrijke wedstrijden. Mocht het nu echt heel druk worden dan zijn de wedstrijden te zien op het grote scherm! Even geen zin om sport te kijken daag dan iemand uit voor een potje biljart op de luxe verwarmde biljarttafel.

Wanneer je goed om je heen kijkt, zie je een scheidingswand. Deze wand is de doorgang naar de Linberg Park zaal! Met het openschuiven van de scheidingswand creëer je een feestzaal voor wel 300 personen. De zaal is voorzien van een aparte bar. Hierdoor is de zaal apart van het café te gebruiken. En dat is nog niet alles. Want in deze zaal zin nóg een scheidingswand. Deze grenst aan de Herberg van Kids Wonderland. Wanneer deze opengeschoven wordt is er ruimte voor 1000 personen.

Buiten het hoogseizoen is het mogelijk om het partycentrum af te huren voor vergaderingen, bruiloften, partijen e.d. We serveren koude- en warme buffetten, diners, koffietafels of bijvoorbeeld een barbecue.

Voor vragen en meer informatie raden we aan om contact op te nemen met de Linberg Park receptie op 0161-411516 of bel het Plaza Café op 0161-233298.

 

Supermarkt

 

In de supermarkt van Capfun Linberg Park wordt er dagelijks vers brood gebakken. Of neem wat lekkere warme broodjes, croissants of gebak mee voor de hele familie! Voor alle dagelijkse boodschappen verwijzen we dan ook iedereen graag naar de campingwinkel.

Zwembad

LET OP! Het zwembad is alleen toegankelijk voor parkgasten!

Het complete zwemparadijs van Capfun Linberg Park bestaat sinds kort niet meer uit alleen het zwembad. Er is een compleet waterspeelpark bijgekomen! Dat betekent een totaalpakket van twee grote baden, een wildwaterbaan, kleutergedeelte en een afgesloten ondiep peuterbassin. De zwembaden worden verwarmt door zonnepanelen wat zorgt voor de aangename temperatuur.

Wanneer je even genoeg zon hebt gehad kan er heerlijk vertoeft worden bij het gedeeltelijk overdekt terras. Geniet hier van een lekker bakje koffie met een heerlijk stuk gebak. Mocht je grotere trek krijgen dan is er een cafetaria vlak bij op het Plaza voor een frietje.