Home » Evolution Ultimate (nieuw!)

Evolution Ultimate (nieuw!)

Verkoopprijs: €27.950,-

De Evolution Ultimate 1050/2 stacaravan staat op het verkoopterrein van recreatiecentrum Linberg Park. De nieuwe Evolution Ultimate stacaravan is voorzien van alle gewenste faciliteiten incl. luxe pakket en biedt een zeer goed comfort voor uw ideale vakantie. De Ultimate stacaravan is geschikt voor 4 personen en beschikt over een zeer royale woonkamer, twee slaapkamers, badkamer met toilet en een apart toilet.

Het leefgedeelte van de Evolution Ultimate 1050/2  stacaravan is onderverdeeld in een royale woonkamer met zitgedeelte met hoekbank en een eetgedeelte met extra hoekbank en extra stoelen. In de stacaravan is in elke ruimte voldoende leef-en kastruimte aanwezig. Dit zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie.

Het eerder genoemde luxe pakket voorziet de Evolution Ultimate 1050/2  stacaravan van een aantal functionele eigenschappen zoals; dubbelglas, dubbele isolatie (vloer en wanden), regengoten aan de dakrand en verwarming incl. plintverwarming in de slaapkamers. In het luxepakket van de Ultimate zit ook een luxer interieur, waaronder; gordijnen, afzuigkap, geïntegreerde magnetron en koel-vriescombinatie.

In de onderstaande kopjes leest u meer informatie over de desbetreffende ruimtes van de stacaravan. Voor meer informatie kunt u ten alle tijden contact opnemen met de receptie van Linberg Park.

Woonkamer

De royale woonkamer van de Evolution Ultimate 1050/2  is het klapstuk van de stacaravan. Het royale leefgedeelte biedt zeer veel ruimte aan de gebruikers en eventuele gasten. De woonkamer is voorzien van een eetgedeelte, ingericht met een hoekbank, tafel en twee eetkamer stoelen. Het zitgedeelte van de Evolution Ultimate stacaravan is voorzien van een royale hoekbank. Het zitgedeelte is verder voorzien van diverse opbergmogelijkheden, verwarming en voldoende ruimte om een tv te plaatsen.

Vanuit het zit gedeelte kijkt men uit op de ruime open keuken van de Evolution Ultimate stacaravan. De keuken is aan de zijkant voorzien van een minibar en vitrinekastje. In de ruime keuken is voldoende opbergmogelijkheden voor borden, pannen en bestek. Door het luxe pakket is de stacaravan ook voorzien van een pannenlade om alles netjes op te bergen. De keuken beschikt over een wasbak en 4-pits gasfornuis. Door het luxe pakket is er ook een geïntegreerde magnetron, afzuigkap en koel-vriescombinatie aanwezig in de keuken.

Slaapkamers

In de Evolution Ultimate stacaravan zijn 2 tweepersoonsslaapkamers aanwezig. De ruime masterbedroom is voorzien een tweepersoonsbed. In de slaapkamer is voldoende opbergruimte aanwezig, middels een grote inbouwkast aan de wandzijde en nachtkastjes. Uitzonderlijk aan de masterbedroom is dat er veel loop en leefruimte. Er is ook de mogelijkheid om de ruimte voorzien van frisse lucht en daglicht middels twee slaapkamerramen.

De tweede slaapkamer in de Ultimate stacaravan is voorzien van 2 eenpersoonsbedden. De bedden zijn los van elkaar ingebouwd en worden gescheiden door een gangpad. Boven het voeteinde van de bedden hangen extra kasten voor opbergruimte. In de slaapkamer is ook een raam aanwezig om de ruimte te luchten.

Badkamer en toilet

De badkamer van de Evolution Ultimate stacaravan is voorzien van een douche, wasbak en toilet. De badkamer is voorzien van extra kasten en een aanrechtblad, dit geeft de mogelijkheid om een ruimte in te richten voor de was of te gebruiken voor het verschonen van eventuele baby’s. Onder de wastafel is ruimte om handdoeken op te bergen, boven de wastafel is extra opbergruimte achter de spiegel.

In de stacaravan is nog een extra apart toilet aanwezig. Deze ruimte is tevens voorzien van een raam om de ruimte te ontluchten.