Home » Chalet verhuur

✓ Spectaculaire faciliteiten

✓ Schitterende omgeving

✓ Bijzondere flora en fauna

Chalet verhuur

Linberg Park heeft voor iedereen een chalet in de verhuur. Dus wilt u lekker een weekje genieten van de Brabantse natuur, afkoelen in het zwembad of met de kinderen naar de indoorspeelhal Kids World? Huur dan vandaag nog een chalet op ons vakantiepark en geniet van een fantastische vakantie.

Chalet verhuur op een van de mooiste plekjes van Brabant

De chalets van Linberg Park liggen verscholen op een prachtige plek op de Molenschotse heide. Dit bosrijke gebied vormt het leefgebied van bijzondere en soms zeldzame diersoorten, zoals de boomkikker. Vanuit uw chalet loopt u zo de bossen in voor een mooie boswandeling. Ook leuk: verken de prachtige omgeving per fiets. Linberg Park heeft chalets ter verhuur waar het allemaal mogelijk is.

Bezoek een museum in de omgeving

Ze zijn dan wel niet zo bekend, maar in de omgeving van Linberg Park vindt u een aantal mooie en leuke musea. Een voorbeeld hiervan is het Bakkerijmuseum, gevestigd in een oude Brabantse boerderij in Oosterhout. Hier ziet u hoe vroeger brood en banket werd gebakken. Het Bakkerijmuseum heeft een prachtige collectie van authentieke bakbenodigdheden die in vroeger tijden gebruikt werden. Leuk voor kinderen: bij het Bakkerijmuseum kunnen ze op authentieke wijze een eigen brood bakken.

Chalet verhuur: een fantastische vakantie zonder zorgen

Huur een chalet op Linberg Park voor een stressvrije vakantie. U geniet van de charme van een kampeervakantie zonder dat u een tent hoeft op te zetten of een caravan moet inrichten. Dit alles in een prachtige omgeving waar van alles te doen is. Hier wilt u toch ook van genieten? Bel 0161 411516 en boek uw fantastische vakantie.

Jaarplaats

Boek nu voor 2019 en u ontvangt een leuke vroegboekkorting en gratis toegang Kids Wonderland!

Vakantie

Boek nu voor 2019 en u ontvangt een leuke vroegboekkorting en gratis toegang Kids Wonderland!

Kids Wonderland

Boek nu voor 2019 en u ontvangt een leuke vroegboekkorting en gratis toegang Kids Wonderland!