Aanbod Particulier

Welkom op de verkooppagina van de particuliere verkoop van Linberg Park. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden om particulier een stacaravan te kopen op Linberg Park.

In het onderstaande verkoopoverzicht ziet u verschillende particuliere verkoop occasions in diverse prijsklasse. Hiermee is het voor iedereen mogelijk om te genieten van ons gezellige recreatiepark.

K39

Stacaravan is 3.70 meter breed en 11 meter lang   2 slaapkamers, centrale verwarming, dubbelglas.   Merk/type: Willerby type Superwarm . Compleet geïsoleerd .   Oven, grill, douche, toilet, sfeerhaard ( gas ) .   Buiten een mooie loungehoek met...

Lees meer

De particuliere verkopers hebben de mogelijkheid om foto’s en een omschrijving op te leveren . Echter niet elke verkoper heeft op dit moment gegevens aangeleverd. Het kan dus zijn dat er bij diverse chalets geen foto’s en tekst beschikbaar is.

Nieuwsgierig naar een particuliere stacaravan? U kunt vrijblijvend informatie opvragen, een afspraak maken of eens langs komen op Linberg Park om alles in het echt te bekijken. Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie. U ontvangt een overzicht van alle beschikbare chalets en stacaravans op Linberg Park. Tevens kunt u hier meer informatie opvragen betreft de (overdrachts)kosten en procedures.

Graag maken wij kennis met een potentiële koper!