Aanbod Linberg Park

Welkom op de verkoop pagina van Linberg Park. Op deze pagina vindt u meer informatie over beschikbare kampeermiddelen op het recreatiepark. In het verkoopoverzicht ziet u verschillende occasions en nieuwe kampeermiddelen in diverse prijsklasse. Hiermee maakt Linberg Park het voor iedereen mogelijk om te genieten van uw vakantie op het gezellige recreatiepark.

Linberg Park maakt het bij de aankoop van een kampeermiddel mogelijk om te kiezen uit diverse mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om een nieuwe of tweedehands kampeermiddel te kopen en deze naar een lege jaarplaats te verplaatsen. U kunt uw jaarplaats, in overleg, volledig inrichten naar uw wensen. De kampeermiddelen staan ten toon gesteld aan de ingang van het park.

Een andere mogelijkheid die Linberg Park aanbiedt is het kopen van een kampeermiddel op een jaarplaats. Bij deze mogelijkheid is er al een kampeermiddel geplaatst op een jaarplaats van het recreatiepark. Vaak is de jaarplaats al ingedeeld en het kampeermiddel volledig ingericht. Hierdoor kunt u vaak meteen gebruik maken van uw vakantieverblijf. In het bovenstaand overzicht staan bij enkele kampeermiddelen vaknummers, deze kampeermiddelen zijn dan al op dit vak geplaatst.

Nieuwsgierig naar een kampeermiddel? U kunt vrijblijvend informatie opvragen, een afspraak maken of eens langs komen om Linberg Park te bekijken. Tijdens uw bezoek kunt u ook de de beschikbare plaatsen bezoeken waar u zelf een kampeermiddel op kunt plaatsen.

Bij aankomst kunt u uw zelf melden bij de receptie. U ontvangt een overzicht van alle beschikbare kampeermiddelen van Linberg Park. Tevens kunt u hier meer informatie opvragen betreft de (overdracht)kosten en procedures.

Graag maken wij kennis met een potentiële koper!

Overzicht beschikbare jaarplaatsen
In het volgende schema ziet u de beschikbare plaatsen op het recreatiepark. Indien u met een kampeermiddel van buitenaf op Linberg Park wilt komen staan, dan zien wij graag vooraf recente foto’s van het kampeermiddel, zodat wij deze kunnen beoordelen. Bij eventuele interesse is het mogelijk een optie te nemen op één van de onderstaande jaarplaatsen. Voor meer informatie over lege jaarplaatsen en het nemen van een optie kunt u terecht bij de receptie van Linberg Park.

A66-A68
B27-B35-B39-B43-B48-B49-B50-B51-B52-B112-B122-B136
C2
G11-G15-G54-G75-G114-G124-G126-G128-G141