Aanbod Linbergpark

Welkom op de verkoop pagina van Linberg Park. Op deze pagina vindt u meer informatie over beschikbare stacaravans en chalets op het recreatiepark. In het verkoopoverzicht ziet u verschillende occasions en nieuwe chalets in diverse prijsklasse. Hiermee maakt Linberg Park het voor iedereen mogelijk om te genieten van uw vakantie op het gezellige recreatiepark.

Linberg Park maakt het bij de aankoop van stacaravans mogelijk om te kiezen uit diverse mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om een nieuwe of tweedehands stacaravan te kopen en deze naar een lege jaarplaats te verplaatsen. U kunt uw jaarplaats, in overleg, volledig inrichten naar uw wensen. De stacaravans staan ten toon gesteld aan de ingang van het park.

Een andere mogelijkheid die Linberg Park aanbiedt is het kopen van een stacaravan of chalet op een jaarplaats. Bij deze mogelijkheid is er al een chalet geplaatst op een jaarplaats van het recreatiepark. Vaak is de jaarplaats al ingedeeld en de stacaravan volledig ingericht. Hierdoor kunt u vaak meteen gebruik maken van uw vakantieverblijf. In het onderstaande overzicht staan bij enkele stacaravans vaknummers, deze stacaravans zijn dan al op dit vak geplaatst.

Nieuwsgierig naar een chalet? U kunt vrijblijvend informatie opvragen, een afspraak maken of eens langs komen om Linberg Park te bekijken. Tijdens uw bezoek kunt ook de de beschikbare plaatsen bezoeken waar u zelf een chalet of stacaravan op kan plaatsen.

Bij aankomst kunt u uw zelf melden bij de receptie. U ontvangt een overzicht van alle beschikbare chalets en stacaravans van Linberg Park. Tevens kunt u hier meer informatie opvragen betreft de (overdrachts)kosten en procedures.

Graag maken wij kennis met een potentiële koper!

Overzicht beschikbare jaarplaatsen
In het volgende schema ziet u de beschikbare plaatsen op het recreatiepark. Indien u met een caravan of chalet van buitenaf op Linberg Park wilt komen staan, dan zien wij graag vooraf recente foto’s van de caravan/chalet, zodat wij deze kunnen beoordelen.  Bij eventuele interesse is het mogelijk een optie te nemen op één van de onderstaande jaarplaatsen. Voor meer informatie over lege jaarplaatsen en het nemen van een optie kunt u terecht bij de receptie van Linberg Park.

A66-A90
B27-B35-B39-B43-B48-B49-B50-B51-B52-B112-B122-B136
C1-C2
E6-E53
F17-F22-F24-F42-F45-F47-F48-F49
G2-G3-G11-G15-G54-G75-G114-G124-G126-G128
K43-K44