Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Aanbod Linberg Park

Hieronder is het aanbod Linberg Park met de verschillende modellen aan stacaravans en chalets te vinden. De verschillende kampeermiddelen zijn allemaal te bezoeken op het verkoopterrein van Linberg Park. Uitgebreide informatie is onderaan de pagina te vinden.

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Plaatsing kampeermiddel

Bij aankoop van een stacaravan kan er gebruik gemaakt worden van een aantal mogelijkheden. Er kan gekozen worden om de nieuwe aanwinst te plaatsen op een lege jaarplaats. Deze jaarplaats is in overleg volledig na wens in te richten.  

Een andere mogelijkheid is om een stacaravan te kopen die geplaatst is op een van de jaarplaatsen van het recreatiepark. Dit betekent dat de stacaravan dus al ingedeeld is. Daarnaast biedt deze optie een groot voordeel. Omdat het kampeermiddel volledig is ingericht is het mogelijk om vrijwel meteen zorgeloos te genieten in het nieuwe vakantieverblijf.

Wanneer er bij de beschrijving van de modellen een vak nummer gepresenteerd staat betekent dit automatisch dat het kampeermiddel gebonden is aan deze jaarplaats.

Kampeermiddel elders gekocht?

Wanneer er een stacaravan ergens anders is gekocht is deze nog steeds te plaatsen op Linberg Park. Echter, ontvangen we graag recente foto’s van het kampeermiddel zodat we het vakantieverblijf kunnen beoordelen.

Overzicht beschikbare jaarplaatsen

Er zijn op dit moment geen beschikbare plaatsen!

 
 
 

 

 

Overige informatie en vragen

Voor overige informatie en vragen over de procedure, overdrachtskosten en meer informatie over de procedures binnen Linberg Park raden we aan om contact op te nemen met de receptie van Linberg Park via 0161-411516.  

Het is dan ook mogelijk om een afspraak te maken om een keer langs te komen kijken naar de beschikbare kampeermiddelen.